its me !

Thursday, 8 December 2011

HIDUP TAK MENENTU !



*just nak kongsi lagu ni jer..tgk+dgr youtube tetibe tgk lagu ni mcm kena jer mcm yg berlaku kat aqu....
taon ni azam nk mulakan sem 2 dengan bergaya xnak ponteng kelas tp sem 2 da lame start aqu baru masuk  3 or 4 kelas...bukan niat xnak masuk kelas tp jadual aqu bertindih.bile masuk kelas ni tetibe xde lecturer lagi...malas la nk gerak p kelas satu lagi...*orang tu xnak pon tolong kite susun jadual kan...:(
dalam sedar x sedar mase da makin suntuk nk susun jadual..skang aqu belom daftar  BEL*kelas penuh..cari punyer cari KP or penasihat sume xjumpe....time ni diorang hilang...x bertanggungjawab punyer orang...hahaaa



saya xstress ?*hebat

*kalo gurl stress diowg need shoulders someone..tp kalo boy stress xde sape yg nk tolong ilangkan stress..so better no stress.anggap jer masalah tuh satu cabaran dalam idop kite bukannyer satu beban...insyaallah tuhan tolong kite..:)
*tp kalo stress jugak mak aqu selalu pesan jgn mudah melatah..try cari someone yg bolee wat kite tersenyum x kire orang tuh sahabat or someone speacial*kalo laa ade kan...:)
mummy ! ! !! ! !


  • *****sorry otw belajar cara nk update blog....:) *****

No comments:

Post a Comment

Loading...

Popular Posts

Avril Girl

There was an error in this gadget