its me !

Wednesday, 5 October 2011

ENDING OF SEMESTER 1


pejam !! pejam! ! bile da celik abes semester 1
cepat gile kan mase berlalu sekarang..rase baru jer semalam daftar kolej...macam baru jer semalam jumpe kawan2 baru..papew pon tu sume da berlalu...jgn risau lah..maybe next sem lebih menarik kot...dalam jangka masa 5 bulan menetap kat uitm nih bnyk jugak kenangan yg best2 tersemat dalam memory card kepala otak aqu...yelaa~ da dapat 1 rumah nga 1 kepala kang..so rumah kitorang la yg selalu kena mark nga ppp..kalo rush jer mesti ade la yg xkena...rumah yg sepatotnyer 8 orang betukar jadi macam rumah kongsi(paham2 jelaa kan...)
berbalik sal study lak..aqu mcm biasa lah tetap lemah bab kire2 ni...so xdapat la jwb nga elok precalculus +physic...(xtaw la lulus ke 2 subjek tuh...:P)
yang paling penting dapat 1 kelas nga kembar aqu...dari form 4 sampai skang xpenah berpisah...hahaa...kompem2 la ilmu yg keluar lagi banyak dari yg masuk....
aiyorkkk ! ! nk packing barang la....btw ni hah antara gambar2 di semester 1 kat uitm kuala pilah...:DD
ni gambar time minggu mds...punyer la letih ulang alik dari kolej  ke fakulti...yg gemuk pon jadi kurus law cmni....:P



bergambar nga kak pm yana....time mds selalu jumpe tp after mds susah tol nk nmpak muke die...haha
time LDK ! macam2 benda boleh dikarutkan time mds,,,:P
terbeliak bijik mate dapat makanan free...ya allah!


cm profesor lak kan...:P


sukan rakyat diploma in science,,,besungguh tol dowg..hahah

freestyler ! gambar kelas,,

dalam makmal bio....:DD

bosan dalam kelas ni la jadinyer,,,,



CTU 101 ....


yasinnnnn!

3 dara pingitan.sorg konon nyer cikgu..sorg komander n sorg lagi ape tah..kui3 
muke2 serius~ yg tepi plg kiri awek nazwan...ma husna study jer keje sampai lupe nk bercakap..nisa berangan jer keje...

future scientist...laen yg lecturer suroh buat laen yg dowg buat....

dok hafal yasin...

first puasa..masak dalam bilik aqu....haha

makan tembikai curi kat mane tah..bengong budak2 ni..

geng2 sp2 aras 4

ni la keje pg petang siang malam

bilik aqu lagi jadi mangsa...grr~

team futsal uitm...:)

riadah petang2..

hahaha...:)

guest who ????<3











tu jer pict yg sempat aqu upload....
malas lerr nk upload byk2......
btw gudluck for next sem...
loveu all...
salam~

Saturday, 1 October 2011

saya budak baru belajar

fuhh !!!
siap jugak aqu cipta blog ni.
dengki jugak owg ade blog aqu takde...:P
skunk nga pening lagi lah..
cmane lah nk gune blog ni..
selalu usha blog owg nmpak cm best jer...haha
Loading...

Popular Posts

Avril Girl

There was an error in this gadget